Hibrīds Geely Jiaji PHEV iepriecinās ar lielu nobraukumu
Ķīniešu hibrīds Geely Jiaji PHEV gatavojas ienākt vietējā tirgū. Taču auto būs pieejams ne tikai Āzijas reģionā. Pēc kāda laika minivenam vajadzētu sveikt Eiropas un NVS valstīs, kur acīmredzot tas būs pieprasīts pieejamo izmaksu un labo tehnisko īpašību dēļ.
Modelim ir uzlādējams akumulators, kas nozīmē, ka var pārvietoties tikai ar elektrisko vilci, vispār neiedarbinot iekšdedzes dzinēju. Tajā pašā laikā nobraukums ar vienu uzlādi ir 82 kilometri saskaņā ar NEDC ciklu. Hibrīda spēkstacijas jauda, ieskaitot elektromotoru, kas atrodas uz priekšējās ass, ir aptuveni 150 ZS.

Arī minivena izskats mūs nepievīla. Automašīnai viņi pat pievienoja papildu virsbūves krāsas toņus, kā arī ekskluzīvu vieglmetāla disku dizainu ar izmēru 225/55 R18. Un, lai gan kopumā automašīnas izskats ir diezgan parasts, tas ir izgatavots diezgan harmoniski un efektīvi.
Tirdzniecībā Ķīnā automašīna nonāks tuvāko mēnešu laikā. Attiecībā uz Eiropas valstīm precīzs izlaišanas datums joprojām nav zināms. Taču, zinot, ar kādu neatlaidību Ķīnas autoražotāji reklamē savus produktus, varam droši apgalvot, ka izlaišanas datumu viņi acīmredzot neaizkavēs.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Copyright © 2020 AvtoBan.lv All Rights Reserved.
Powered by DLE | Kontakti
▲ Наверх