Chevrolet Corvette C2 saņems itāļu V10
Chevrolet Corvette C2 ir jauns sporta auto no ASV, kas godina C2 modeli, kas ražots no 1963. līdz 1967. gadam. Šajā laika posmā tika saražoti 118 tūkstoši automašīnu, kas ir vairāk nekā 60. gadu vidus sporta kupejas cienīgs rādītājs. Nav pārsteidzoši, ka šis modelis ir kļuvis par pamatu šim jaunumam, ko fani ir ļoti gaidījuši.
Šajā gadījumā automašīna saņems V10 dzinēju, kas ražots Itālijā. Par dzinēja donoru tika izvēlēts Lamborghini Gallardo LP560-4, tomēr šī izskatīgā vīrieša dzinējs tomēr tika pakļauts nelielai modernizācijai, proti, tika uzstādīta papildu turbīna. Rezultātā motora jauda ir 570 ZS. un 540 ņūtonmetru griezes moments.

Ārēji modelis ir tipisks pagājušā gadsimta beigu sporta auto, kas dārd stingras kvadrātveida formas un sabalansētas proporcijas. Ir arī lieliski diski, optika, spoileris un virsbūves komplekts. Kopumā automašīna izskatās ļoti pievilcīga.
Acīmredzot jaunu preču tirdzniecība sāksies ne agrāk kā 2023. gadā. Tajā pašā laikā viņi sola neierobežot modeļa tirāžu, lai gan tas būs pilnībā atkarīgs no pieprasījuma līmeņa. Jebkurā gadījumā pieprasījums pēc tik izskatīga vīrieša būs, par ko esam vairāk nekā pārliecināti.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Copyright © 2020 AvtoBan.lv All Rights Reserved.
Powered by DLE | Kontakti
▲ Наверх