Ford F-100 — atgriešanās pie pamatiem?
Ford pikapi jau sen un stingri atrodas tirgus augšgalā. Nav brīnums, jo Ford ir viens no vadošajiem automobiļu ražotājiem šajā klasē, kas visā savas pastāvēšanas vēsturē ir ražojis konkurētspējīgus pikapus. Šodien mēs runāsim par jauno Ford F-100, kas iedvesmas meklējumos tikai raugās uz uzņēmuma pagātni.
Protams, Ford F-100 vissvarīgākā un neapstrīdamā priekšrocība ir tā klasiskais izskats, kas gandrīz precīzi atkārto 1978. gada projektu. Tajā pašā laikā jaunums tiks aprīkots ar jauniem elektromotoriem un uzlādējamu akumulatoru, tāpēc mums ir sava veida seriālais restomods, kas, mēs esam pārliecināti, patiks amerikāņu patērētājam.

Tagad konkrēti. Zem modeļa pārsega ir paslēpts ļoti labs 480 ZS dzinējs. un 860 ņūtonmetru griezes moments. Tajā pašā laikā viens dzinējs sadala saķeri uz visiem četriem riteņiem, tāpēc modelis var lepoties ar visu riteņu piedziņu. Pats akumulators WLTP ciklā ļauj pārvarēt līdz pat 450 kilometriem, kas nav nemaz tik slikti.
Ja pikapa izskats pievēršas nezūdošajai Amerikas automobiļu industrijas klasikai, tad salona apdare ir veidota mūsdienīgā stilā ar ērtu iespēju pārpilnību. Ir multimediju sistēma, klimata kontrole, daudzfunkcionāla stūre, digitālie instrumenti un citi obligātie nepieciešamo iespēju komplekti.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Copyright © 2020 AvtoBan.lv All Rights Reserved.
Powered by DLE | Kontakti
▲ Наверх