Mazda Roadster saņems jaunas versijas
Mazda Roadster un Roadster RF ir divi sporta modeļi, kas ir tuvas māsas viens otram. Vienīgā atšķirība RF versijā ir salokāmā cietā virsma. Pretējā gadījumā abas automašīnas ir identiskas. Abi modeļi Japānas tirgū ienāca kā jaunās paaudzes Roadster (MX-5). Kuri dizaineri un dizaineri iepriecinās savus lojālos fanus? Izdomāsim!
Pirmkārt, abas automašīnas paplašinās pieejamo spēka agregātu klāstu. Turklāt uzreiz parādīsies seši jauni dzinēji, tāpēc mēs tos visus neuzskaitīsim. Pircēji varēs izvēlēties arī automātisko un manuālo pārnesumkārbu. Otrkārt, viņi sola īpašu ierīci Kinematic Posture Control, kas nodrošina aizmugurējā iekšējā riteņa bremzēšanu, lai samazinātu virsbūves sānsveres augstumu.

Kas attiecas uz dizainu, tas ir piedzīvojis būtiskas izmaiņas. Abi modeļi lepojas ar uzlabotu virsbūves izkārtojumu, šiku optiku, sporta spoileri, diskiem, kas izgatavoti tādā pašā sportiskā stilā, kā arī virsbūves komplektu, kas piešķir modelim ļoti patīkamu izskatu.
Var ilgi runāt par jaunākajiem jauninājumiem no Mazda, taču šajā medus mucā ir viena, taču ārkārtīgi nepatīkama muša. Runa ir par sporta automašīnu pieejamību Rietumvalstīs, jo abi modeļi līdz šim ir parādījušies tikai Japānā un nav plānoti eksportam.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Copyright © 2020 AvtoBan.lv All Rights Reserved.
Powered by DLE | Kontakti
▲ Наверх