Mansory Audi RS Q8 sāk ražot
Mansory tūninga studija noteikti prot strādāt ar perspektīviem Vācijā ražotiem auto. Tātad Audi RS Q8 krosovers, kas sērijā tika izlaists tikai pirms gada, neapgāja šīs iestādes zinātkāros dizainerus un dizainerus. Rezultāts ir ārkārtīgi ievērojams projekts ar elegantu tehnisko aprīkojumu un izcilu izskatu.
Zem krosovera pārsega atrodas rūpnīcas astotnieks ar turbokompresoru, kas ar viltīgām manipulācijām tika sasniegts līdz 780 ZS. un 1000 ņūtonmetru griezes momentu. Piekrītu, pat pilna izmēra krosoveram ar šo jaudu pietiek ar lielu rezervi. Tajā pašā laikā modelis joprojām darbojas ar visu riteņu piedziņu, kas tam ir arī pluss.

Automašīnas dizains ir atsvaidzināts un glītāks, pateicoties spilgtai LED optikai, sporta korpusa komplektam, šikam spoileram un citiem elementiem, tostarp dizaineru štancēšanai. Turklāt mani iepriecināja salons, kurā tika uzstādīti jauni sēdekļi, kārtīgs, ātrumslēdzis un citas patīkamas lietas.
Runājot par modeļa dinamiku, krosovers līdz lolotajam simtam paātrinās tikai 3,3 sekundēs, neskatoties uz to, ka maksimālā ātruma griesti, ko neierobežo programmatūra, ir visi 320 kilometri stundā. Lieliskajai veiktspējai un labajam modeļa izskatam vajadzētu nodrošināt labu Audi RS Q8 pārdošanu.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Copyright © 2020 AvtoBan.lv All Rights Reserved.
Powered by DLE | Kontakti
▲ Наверх