Murray T32 elektriskā rodstera koncepcija
Gordons Marejs parādīja Murray T32 elektriskā rodstera koncepciju. Iespējams, maestro nolēma pēkšņi atcerēties savu jaunību.

Galu galā pēc tam, kad viņš pasaulei parādīja leģendāro McLaren F1 superauto, viņa talanta cienītāji varēja domāt tikai par kompaktajām pilsētas automašīnām - elektrisko T27 un ekonomisko T25. Jaunais Murray T32 rodsters deva viņiem cerību papildināt kolekciju ar jauniem interesantiem uzlabojumiem. Divdurvju rodsters izceļas ar sportiskām, visaptverošām līnijām. Runājot par tehniskajiem parametriem, uzsvars tiek likts uz videi draudzīgumu, un tāpēc automašīna izrādījās diezgan flegmatiska. Šoreiz Marejs atkāpās no saviem principiem un nedaudz palielināja koncepcijas dimensijas. Tā garums bija 3975 mm, platums - 1765, augstums - 1154 mm, bagāžas nodalījuma tilpums - 200 litri. Eksperti uzskata, ka galvenais sasniegums ir koncepta masa, kas kopā ar litija jonu akumulatoriem (to svars ir 250 kg) sasniedza tikai 850 kg. Ražošanas uzņēmuma pārstāvji uzskata, ka šādas īpašības Mareja sporta auto nostāda vienā līmenī ar Lotus modeļiem, īpaši Elise. Diemžēl tas, iespējams, ir vienīgais rādītājs, kas kaut kādā veidā tuvina jaunumu Lotus attīstībai. Koncepcijai ir vienkārši nomācoši dinamiskie raksturlielumi: Murray T32 ir nepieciešamas vairāk nekā 11 sekundes, lai paātrinātu līdz “simtdaļām”, un automašīna paātrinās 50 km/h 4,4 sekundēs. Iemesls tam ir no Mitsubishi i-MiEV elektromobiļa mantotā spēkstacija.

Elektromotora jauda ir tikai 64 ZS (47 kW). Vienīgais mierinājums ir pieklājīgā jaudas rezerve – rodsters bez uzlādes var nobraukt aptuveni 185 kilometrus. Virsbūves spēka struktūras izpildei tiek izmantota oglekļa šķiedra. Tika veikti sadursmju testi, kas parasti netiek praktizēti koncepcijām. Eksperti atzīmēja, ka, pateicoties oglekļa šķiedras izmantošanai lielam skaitam detaļu, tika sasniegti ļoti pienācīgi drošības rādītāji. Samazinājusies arī automašīnu masa. Tiek runāts par Murray T32 nolikšanu uz konveijera, taču konkrēti datumi pagaidām netiek paziņoti. Ražotāji klusē par jauno preču paredzamajām izmaksām. Protams, ka tāda automašīna ir jūsu garāžā. Šādas iegādes brīdī arī numurs ir: Maskavas zelta numurus var nopirkt par pieņemamu cenu, ir pieejami visi telekomunikāciju operatori.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Copyright © 2020 AvtoBan.lv All Rights Reserved.
Powered by DLE | Kontakti
▲ Наверх