Mitsubishi Airtrek elektroauto laists tirgū ASV
Mitsubishi Airtrek ir jauns Japānā ražots elektriskais krosovers, kas tika prezentēts Guandžou auto izstādē. Modelis izrādījās ļoti pievilcīgs Rietumu auditorijai, jo tajā ir apvienota japāņu zīmola kvalitāte kopā ar pieņemamu cenu. Visas novitātes iezīmes aprakstīsim tālāk tekstā.
Sāksim, tradicionāli, ar krosovera tehnisko aprīkojumu, ko pārstāv viens 220 ZS elektromotors. jauda, kas atrodas uz automašīnas priekšējās ass. Dzinēju darbina 70 kWh akumulators, kura viena uzlāde pēc CLTC standarta pietiek 520 kilometriem.

No modeļa priekšrocībām jāatzīmē divu akumulatoru klātbūtne pēc pircēja izvēles. Viens ir litija jonu, bet otrs izmanto uzlabotu dzelzs fosfāta ciklu, kas palielina akumulatora darbības laiku pusotru reizi. Tiesa, automašīnas ar šādu akumulatoru izmaksas būs par kārtu dārgākas.
Ja mēs runājam par krosovera izskatu, tas pārsteidz ar modernu detaļu pārpilnību, taču pats dizains nešķiet kaut kā pretenciozs un neparasts. Galu galā Mitsubishi vienmēr ir paļāvies uz savu automašīnu funkcionalitāti, nevis uz to konstrukcijas datiem.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Copyright © 2020 AvtoBan.lv All Rights Reserved.
Powered by DLE | Kontakti
▲ Наверх