Kia Sportage Hybrid iezīmēs ekonomija
Kia kā viens no pasaules vadošajiem autoražotājiem vienkārši nevar atturēties no vispārējās tendences sistemātiski pāriet uz elektrisko vilci un maniakālām rūpēm par vidi. Tā jaunais krosovers Kia Sportage Hybrid, kas ir hibrīds, beidzot ienāk Eiropas tirgū. Modelis, cita starpā, iepriecinās pircējus ar savu efektivitāti, par ko mēs runāsim šajā rakstā.
Pirmkārt, Kia Sportage Hybrid nav plug-in hibrīds, jo tā pieticīgā akumulatora jauda ir tikai 1,49 kWh. Tomēr šis tilpums ir diezgan pietiekams, lai efektīvi izmantotu degvielas maisījumu, kas tiek ievērojami ietaupīts transportlīdzekļa paātrinājuma un palēninājuma laikā. Starp citu, neviens neatcēla enerģijas atgūšanu, un hibrīds pilnībā izmanto šo enerģijas papildināšanas veidu.

Izskata un aprīkojuma ziņā Kia Sportage Hybrid izskatās un jūtas kā pilna laika vidējas klases krosovers, kuram, lai arī trūkst zvaigžņu no debesīm, tas nenoslīd līdz atklāti sakot budžeta modeļu līmenim. Automašīnā ir viss nepieciešamais ērtai un ilgstošai laika pavadīšanai pie stūres.
Priecē arī liels skaits elektronikas, ko nodrošina pilna funkcionalitāte multimediju sistēma un daudzi vadītāja palīgi. Visu šo elektronisko brīnumu atbalsta Kia uzlabotā infrastruktūra, ko daudzi autobraucēji slavē par stabilu un uzticamu veiktspēju.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Copyright © 2020 AvtoBan.lv All Rights Reserved.
Powered by DLE | Kontakti
▲ Наверх