Rīgas, Liepājas un Jēkabpils autoskola: kur vislabāk iegūt tiesības?

Daudzi būs dzirdējuši stāstus par kursantiem, kam nav izdevies nokārtot CSDD braukšanas eksāmenu galvaspilsētā, tomēr ar vieglu roku tas izdevies kādā citā no Latvijas pilsētām. Šāda taktika ir tik pat viltīga kā pieteikties CSDD eksāmena kārtošanai nākamajā dienā pēc Jāņiem, kad pat ierasti noslogotajā Krasta ielā iespējams izslīdēt graciozi kā vientuļajam gulbim, neviena netraucētam. Tāpat eksāmena kārtošana Rīgā izrādīsies mazāk satraucoša, rezervējot eksāmenu laikā, kad liela daļa rīdzinieku ieslēgti strādā savos birojos un ielas ir tukšākas.

Tomēr, vai zinot, ka galvaspilsētā eksāmenu nokārtot ir objektīvi sarežģītāk kā citviet, vai, piemēram, Jēkabpils autoskola vai kāda cita lauku reģiona autoskola, kur iespējams kārtot CSDD eksāmenu, nebūtu labāka izvēle apmācībām jau no paša sākuma? Galu galā, lai vēlāk nokārtotu eksāmenu ārpus Rīgas, vismaz vienu reizi pirms eksāmena būtu ieteicams izbraukt šo pilsētu un iepazīt sarežģītākos krustojumus.

Rīgas = Jēkabpils autoskola?

Kā izrādās, ir autoskola Latvijā, kas sevi dēvē gan par Rīgas, Liepājas, gan Jēkabpils autoskolu, kā arī autoskolu vēl daudzās citās pilsētās un novados. Tā ir autoskola ar plašāko filiāļu pārklājumu, un kopumā tā darbojas 120 filiālēs 97 pilsētās un ciemos. Pateicoties autoskolas lielajiem izmēriem, mācības neaprobežojas tikai ar nodarbību rezervēšanas iespēju vienā no pilsētām, bet tās brīvi rezervēt iespējams jebkurā no pilsētām vai ciemiem, kur strādā šīs autoskolas instruktori. Turklāt nepieciešamības gadījumā pat katru dienu iespējams braukt kādā citā pilsētā. Līdz ar to var apgalvot, ka Rīgas autoskola ir tā pati Jēkabpils autoskola jeb Jēkabpils autoskola ir tā pati Rīgas autoskola.

Tā ir autoskola Presto. Un iespēja brīvi rezervēt nodarbības dažādās Latvijas pilsētās nav vienīgā priekšrocība, kas šo autoskolu padara par labāko vietu tiesību iegūšanai Latvijā.

Kā tiesības iegūt viltīgāk?

Lai ceļš pretim vadītāja apliecībai un veiksmīgākai eksāmena nokārtošanai būtu gludāks, Presto autoskola kursantiem piedāvā izmantot iespējas, kuras citas autoskolas nenodrošina. Tā ir gluži kā gājienu secība šahā, kas rezultātā ļauj svinēt ilgi gaidīto šahu un matu - vadītāja apliecības saņemšanu.

Bieži vien autoskolas nepietiekami informē kursantus par apmācību procesu, un rezultātā kursantiem nav skaidri pat pamatnosacījumi, lai veiksmīgi spētu nokārtot eksāmenus. Līdz ar to kursantiem nav iespējas pienācīgi šiem eksāmeniem sagatavoties, un tas kļūst par galveno iemeslu, kāpēc tiesību iegūšana izvēršas krietni vien ilgāka un dārgāka kā sākotnēji plānots.

Jēkabpils autoskola Prestu uzskata, ka tiesību iegūšanas vadlīnijām būtu jābūt brīvi pieejamām uzsākot apmācības jebkurā no Latvijas autoskolām. Presto autoskolas blogā ikvienam iespējams iepazīties ar rakstu, kā iegūt tiesības 30 dienās. Tas ikvienam kursantam iezīmē skaidru rīcības plānu, pēc kura vadīties.

Daudzas autoskolas šādu plānu nodēvētu par viltīgu. Tas nozīmē, ka rezultātā kursants tiesības var iegūt ātrāk un lētāk. Autoskolai tas, savukārt, nozīmē zaudēt iespēju papildus piepelnīties uz kursanta zināšanu un izpratnes trūkuma rēķina. Tomēr Presto autoskola ir apņēmības pilna kursantiem sniegt vislabāko apmācību pieredzi, un šīs autoskolas vērtības balstās caurspīdīgumā - atklātībā pret klientiem, kas nozīmē brīvu informācijas pieejamību.

Šī Rīgas, Liepājas, Jēkabpils autoskola jeb Vislatvijas autoskola ir viena no retajām, kas ar līgumu ļauj iepazīties mājaslapā vēl pirms tā parakstīšanas. Ierasti autoskolas šo iespēju nodrošina tikai klātienē pie administrācijas, kad lielā steigā bieži vien tiek palaisti garām nozīmīgi līguma nosacījumi. Brīvā līguma pieejamība ir apliecinājums tam, ka līgums nesatur kursantam neizdevīgus noteikumus, kā arī sniedz pietiekami laika, lai to pārskatītu vajadzības gadījumā pat kopā ar pieredzējušu juristu.

Mācīties ar smaidu sejā

To, ka šī Jēkabpils autoskola jeb Vislatvijas Presto autoskola savā apmācību pieejā atšķiras no visām citām autoskolām apliecina ne vien caurspīdīguma politikas ievērošana, bet arī humors. Tas nozīmē, ka garlaicīgo un sarežģīto šajā autoskolā pasniedz asprātīgā un izklaidējošā veidā. Ne velti autoskolas mājaslapā lasāmas tādas atsauksmes kā “pats galvenais - šīs klases nebija ne nogurdinošas, ne garlaicīgas”, “nebaidos (tās) salīdzināt ar TedX sarunu šovu”, “tā nebija tikai mācīšanās vien, bet to iespējams nosaukt pat par izklaidējošu pasākumu”.

Tiesa, katra pasniedzēja un instruktora pasniegšanas veids atšķiras, tomēr daudzi piekritīs, ka mācīties ar smaidu uz lūpām un humoru ir daudz patīkamāk. Lai iegūtu priekšstatu par šīs autoskolas pieeju apmācībām, iesakām noskatīties Presto Youtube kanālā Andra Buļa vadīto ziņu izlaiduma sēriju “Kā strādā Presto autoskola”. Šis ir labs informatīvais materiāls, ar kuru sākt vēl pirms līguma parakstīšanas. Tajā izskaidroti jautājumi par līgumiem, līguma termiņiem, veicamiem maksājumiem, līguma partraukšanu un sūdzību risināšanu. Pat tik sausa informācija kā lietvedība šī izklaidējošā video ietvaros ir viegli uztverama. Līdzīgā stilā tiek ieturētas arī autoskolas teorijas nodarbības - tās caurstrāvo piemēri no dzīves un humors, kas ceļu satiksmes noteikumus ļauj apgūt vieglāk.

Autoskolas mājaslapā iespējams pildīt gan autoskolas, gan CSDD testu. Tādējādi autoskolas kursanti var piedalīties sacensībās - labākie ik mēnesi laimē balvas 20, 30 vai 50 EUR vērtībā. Uzvarētāji tiek paziņoti autoskolas sociālajos tīklos. Laimētā summa tiek ieskaitīta kursanta digitālajā maciņā un var tikt izmantota braukšanas nodarbību apmaksai. Testu pildīšana ne vien ļauj nostiprināt un pārbaudīt savas teorijas zināšanas, bet rezultātā pilnvērtīgāk sagatavo CSDD eksāmenam, vairo iespējas to nokārtot ar pirmo reizi un turklāt ļauj izbaudīt azartisku sacensību garu.

Autoskolas Presto dārgumu lāde

Lai nodrošinātu kursantiem pozitīvāko apmācību pieredzi, Jēkabpils autoskola Presto nodrošina visā Latvijā iespēju brīvi mainīt vadīšanas nodarbību lokāciju un instruktoru, braukt katru dienu - arī nedēļas nogalēs, brīvdienās un svētku dienās, kā arī vadīšanas prasmes apgūt dažādu marku automašīnās. Papildus bonuss B kategorijā ir bezmaksas figūru laukuma izmantošana, kas apmācībā ļauj ietaupīt pat līdz 30 EUR.

Tāpat šī Jēkabpils autoskola ieguldījusi savas mājaslapas digitalizācijā, padarot to par modernāko autoskolu Latvijā. Līdz ar to katrs kursants iegūst savu profilu, iespēju rezervēt nodarbības pārskatāmā grafikā, iegūt tūlītēju informāciju, ja kāds nodarbību laiks atbrīvojies, sekot teorijas nodarbību grafikam un dokumentēt veiktos maksājumus. Pieteikšanās nodarbībām ir ātra un turklāt rezervāciju var veikt 24/7, kas autoskolās ar telefonisko pieraksta sistēmu nav iespējams.

Kāpēc šīs priekšrocības ir svarīgas?

Šīs priekšrocības ir nozīmīgs trumpis attiecībā pret citu autoskolu kursantiem, turklāt tieši tādēļ tiesības iespējams rezultātā iegūt ātrāk un lētāk. Tāds faktors kā iespēja nomainīt automašīnu spēlē būtisku lomu, lai tehniski sagatavotos CSDD eksāmenam. Tā kā izlozes kārtā eksāmena dienā var būt jābrauc ar BMW, Golf vai Audi, kursantam svarīgi iemācīties, kā figūru izpilde atšķiras ar katru no tiem. Ja kursants to nav apguvis, pastāv iespēja, ka tālāk par figūru laukumu eksāmena dienā kursants arī netiks.

Tāpat nozīmīga ir kursanta psiholoģiskā sagatavotība. Regulāri mainot instruktorus un auto, kursants iegūst lielāku pārliecību, turklāt šīs pārmaiņas kļūst par ierastu ikdienas situāciju. Tas nozīmē, ka eksāmena dienā tas papildus stresu nesagādā un tā vietā kursantam vairāk iespējams koncentrēties uz savu prasmju demonstrēšanu.

Iespēja brīvi mainīt instruktoru palīdz izvairīties no situācijām, kad instruktors peļņas nolūkos velk apmācību garumā vai autoskolas piešķirtais instruktors neattaisno kursanta cerības - ja saprasties nav iespējams vai noteiktā instruktora rakstura īpašības vai paradumi nav pieņemami. Tā vietā, lai iesniegtu iesniegumu administrācijā un gaidītu tā izvērtēšanu, Jēkabpils autoskolas Presto kursantiem laiks lieki nav jātērē, jo bez jebkādiem paskaidrojumiem iespējams rezerēt nodarbību pie cita instruktora.

Visbeidzot, autoskolas nodrošinātā iespēja braukt ik dienas ir zelta atslēga, lai iegūtu tiesības pat tik rekordīsā laikā kā 1 mēnesis. Kā apliecina pētījumi, tieši pirmajos 3 mēnešos kopš apmācību uzsākšanas kursantiem ir augstākais motivācijas līmenis un līdz ar to iespējas veiksmīgi iegūt vadītāja apliecību. Tāpēc dzelzs jākaļ, kamēr karsta - un Presto to darīt ir iespējams. Vidēji kursantiem nepieciešamas 25-40 nodarbības, lai pilnvērtīgi apgūtu vadīšanas prasmes. Ieplānojot vismaz 3-4 braukšanas nodarbības nedēļā, 3 mēnešu laikā sapnis par vadītāja apliecību lielai daļai būs piepildīts.

Rīgas vai Jēbkabpils autoskola?

Presto autoskolas kursantiem šāds lēmums nav jāpieņem, jo nodarbības apmeklēt iespējams gan Rīgā, gan Jēkabpilī, gan citās Latvijas pilsētās, kur strādā Presto instruktori. Noteikta ir tikai pilsēta, kur apmeklēt teorijas nodarbības. Bet pandēmijas ietvaros pat tas ir mainījies - tālmācības nodarbībām pieslēgties iespējams pat atrodoties ārzemēs. Nekad vēl iepriekš mācīties nav bijis tik ērti. Turklāt daudzi novērtēs iespēju ietaupīt uz ceļa izdevumu rēķina, jo nav nepieciešams maksāt par sabiedriskā transporta izmantošanu, lai ierastos klātienē.

Jēkabpils autoskola Presto saskaņā ar CSDD statistikas datiem ir arī TOP Latvijas autoskola. Tieši šeit ir augstākas izredzes nokārtot CSDD eksāmenus ar pirmo reizi. Tas nozīmē, ka eksāmena mēģinājums ārpus galvaspilsētas daudziem nemaz nebūs nepieciešams. Un tomēr drošības spilvens ir - Presto kursanti var pieteikties arī pie citu pilsētu instruktoriem un sagatavoties CSDD eksāmena kārtošanai kādā no mazākām Latvijas pilsētām. Katrs esam dažādi, un kāds, iespējams, jutīsies pārliecinātāk eksāmenu kārtojot savā dzimtajā novadā vai pilsētā un nevis Rīgā. Jēkabpils autoskola Presto to ciena un sniedz iespējas izvēlēties.

http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Copyright © 2020 AvtoBan.lv All Rights Reserved.
Powered by DLE | Kontakti
▲ Наверх