Bentley Flying Spur izlaista jaunā versijā
Bentley Flying Spur tika prezentēts 2019. gadā. Šobrīd modelis tiek pārdots trīs versijās – parastajā, hibrīdā un premium, kam ir visgreznākā apdare un daudzas jaukas papildu iespējas. Mulliner, kas ir šīs jaunākās versijas nosaukums, nesen ir piedzīvojis pamatīgu remontu, par ko pastāstīsim šajā ziņā.
Papildus kosmētiskām izmaiņām un dažāda veida greznībām, automašīna saņēma pāris jaunus spēka agregātus, kas tika pasniegti kā 550 ZS V8. un 770 ņūtonmetru griezes momentu, kā arī jaudīgāku V12 agregātu, kas spēj nogādāt visus 635 ZS. un 900 ņūtonmetru griezes moments. Kā pārnesumkārba joprojām tiek izmantota septiņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba.

Papildus uzlabotajiem tehniskajiem datiem briti samulsa par automašīnas dizainu un aprīkojumu. Izskats saņēma vairākas papildu virsbūves nokrāsas, līdz spīdumam pulētas 22 collu vieglmetāla diski, kā arī sānu sliekšņi. Iekšpusē viņi uzstādīja jaunus sēdekļus ar šuvēm, stūri, jaunākās paaudzes multimediju sistēmu, kā arī uzlabotu klimata kontroli.
Kopumā šis ir vairāk nekā cienīgs populārā modernā modeļa atjauninājums, kas neapšaubāmi atradīs savu pircēju. Un, lai gan modelis ir mērķēts uz turīgiem pircējiem, Bentley pārdošanas statistika liecina tikai vienu – uzņēmums ļoti labi zina savu auditoriju un tās vajadzības.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Copyright © 2020 AvtoBan.lv All Rights Reserved.
Powered by DLE | Kontakti
▲ Наверх