Roush Bronco R tiek uzsākta ražošanā
Jaunais Ford Bronco tika gaidīts ar īpašu satraukumu, jo šis modelis pēdējo gadu laikā nav atstājis žurnālu izklājumus un tūninga darbnīcas. Klasiskais SUV pēkšņi ir ieguvis milzīgu popularitāti Rietumu autobraucēju vidū, kuri dod priekšroku aktīvi eksperimentēt ar automašīnu un pakļaut to visdažādākajām modifikācijām.
Taču arī pašā Ford kompānijā viņi nesēž dīkā, jo redz, cik ļoti pieprasīta ir pašreizējās paaudzes SUV. Paredzot, ka Bronco Raptor parādīsies 2022. gada beigās, tika nolemts izlaist Roush Bronco R, kas jau ir pirmsražošanas stadijā.

Modelis ir aprīkots ar 274 ZS EcoBoost četrinieku turbokompresoru. un 420 ņūtonmetru griezes moments. Tiek izcelta arī automātiskās pārnesumkārbas un pilnpiedziņas klātbūtne, kuras dēļ bezceļa iekarošanai vajadzētu kļūt vēl ērtākai. Tieši tādu pašu iespaidu rada salons, ar adaptīvo klimata kontroli, multimediju sistēmu un labu apdari.
Auto ir paredzēts masveida pircējam, tāpēc visi klasiskajām versijām vai tūninga projektiem raksturīgie nelīdzenumi un raupjumi tika maksimāli izlīdzināti. Lai kā arī būtu, sabiedrība paziņojumu par jaunumu uzņēma ar lielu entuziasmu un jau ir gatava pirkt.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Copyright © 2020 AvtoBan.lv All Rights Reserved.
Powered by DLE | Kontakti
▲ Наверх