Bizzarrini Veleno koncepcija
Bizzarrini Veleno ir skaists futūristisks konceptauto, ko radījis Koventrijas Transporta dizaina universitātes absolvents Boriss Dabrovskis. Modelis viņam bija gada noslēdzošais projekts un tika radīts kā veltījums slavenajam automobiļu dizainerim un konstruktoram Džoto Bizarīni.

Bizzarrini Veleno koncepta formu veidošanā iedvesmas avots bija pati daba – jo īpaši viena no veiklās indes vardes. Nosaukums "Veleno" patiesībā ir itāļu valoda, un skābi zaļais krāsojums un īpašais apgaismojums izceļ automašīnas amfībijas tēmu. Veleno automašīna tika izstrādāta, domājot par 2030. gadu, kurā dzīvokļu pārdošana Kosino-Uhtomskas rajonā kļūs par ikdienišķu parādību, tāpēc lielākā daļa tehnoloģiju, ja ne pilnīgi nereālas, tad grūti īstenojamas masveida ražošanā. Automašīnas galvenā konstrukcija ir izgatavota no jauna kompozītmateriāla ar nosaukumu CentrAL, kas pašlaik tiek testēts izmantošanai lidmašīnu ražošanā.

CentrAL maina alumīnija un stikla šķiedras slāņus, veidojot neticami spēcīgu, vieglu un izturīgu materiālu. Bizzarrini Veleno koncepcijas spēkstacija ietver elektromotoru un bioūdeņraža reaktoru. Ūdeņradis ir paredzēts iegūt no īpašas hibrīdas aļģu sugas, kas spēj izdalīt daudz vairāk šīs gāzes nekā parastās aļģes. Ņemiet vērā, ka no Dabrovska piedāvātā koncepcijas apraksta nav skaidrs, kā tieši ūdeņradis tiek izmantots: kā barošanas avots iekšdedzes dzinējam, ko izmanto kā elektrības ģeneratoru, vai kā darba vidi dzinējam, kas darbojas kopā ar elektromotors. Diezgan sarežģīts durvju mehānisms atgādina ziedu, kas atver ziedlapiņas. Tajā pašā laikā Bizzarrini Veleno koncepta priekšā atrodas divas sēdvietas (vadītājs un viens no pasažieriem), bet salona vidū ir neliela vieta trešajam apkalpes loceklim. Koncepcijas futūristiskais un augsto tehnoloģiju interjera dizains lieliski saskan ar automašīnas ārpusi. Bet instrumentu paneli nevar saukt par informatīvu. Tas nav gluži ērti, jo visa funkciju vadība un informācijas saņemšana ir piesaistīta vienam mazam ritenim. Posted in Concepts Tags: Bizzarrinihttp://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Copyright © 2020 AvtoBan.lv All Rights Reserved.
Powered by DLE | Kontakti
▲ Наверх