Vacu tuninga studija parveidoja Ferrari SF90 Spider lidz 1100 ZS
Ta pasa nosaukuma tuninga veikals no Vacijas prezenteja sava projekta Mansory F9XX Tempesta Celeste rezultatus uz Ferrari SF90 Spider. Specialisti modernizeja tehnisko komponentu, ka ari stradaja pie vizualas dalas, radikali parveidojot slaveno "italiesu".
Hiperauto stiligais, modernais un pievilcigais izskats piesaista uzmanibu, pateicoties uzstaditajiem virsbuves komplektiem ar oglekla dekoru. Atelier dazadotas virsbuves dalas ar sadalitaju, dazadiem ieliktniem, gaisa iepludes atverem, atlokiem un ventilacijas difuzoriem uz sparniem. Ir parveidota izpludes sistema, ka ari galvas apgaismojuma komplekss, kas lauj automasinai izskatities gaisakai un piesatinatakai.


Zem superauto parsega atrodas V-veida "astoni" ar turbinam uz cetru litru dzineja, kas spej nodrosinat jaudu lidz 1100 zirgspekiem. Tas ir pilnigi pietiekami, lai spidometra adata skersotu 100 km/h atzimi tikai 2,4 sekundes. Maksimalais atrums bus 355 km/h.

Preciza cena par unikalu eksemplaru netiek pazinota, jo kopuma tiks izlaisti tris ekskluzivi, kas atskiras viens no otra ar konfiguracijas piesatinajuma pakapi.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Copyright © 2020 AvtoBan.lv All Rights Reserved.
Powered by DLE | Kontakti
▲ Наверх