Volkswagen izmantos sintētisko dīzeļdegvielu
Vācu Volkswagen ir gandrīz pilnībā atveseļojies pēc skaļa skandāla ar savu dīzeļdzinēju emisiju zemu novērtēšanu. Turklāt uzņēmums aktīvi strādā videi draudzīgu iekšdedzes dzinēju jomā, piedāvājot klientiem jaunu dzinēju līniju, kas pielāgota darbam ar sintētisko dīzeļdegvielu.
Runa ir par biodīzeļdegvielu, kas tiek ražota no augu izejvielām, kā arī pārtikas rūpniecības atkritumiem. Tādējādi izrādās bezatkritumu ražošana, kas vērsta uz ekonomisku un racionālu resursu izmantošanu. Tajā pašā laikā biodīzeļdegvielas izmaksas ir par 10-20 procentiem zemākas nekā parastajai saules eļļai.

Šobrīd notiek aktīvs darbs pie īpašu dīzeļdzinēju izstrādes, kas paredzēti darbam ar biodīzeli. Tie tiks piedāvāti VW grupas vieglo automašīnu standarta līnijas pircējiem kā alternatīva esošajiem dzinējiem.
Pārejai uz biodīzeļdegvielu vajadzētu palīdzēt uzņēmumam samazināt oglekļa pēdas nospiedumu, taču tas nav ātrs process. Pēc pētījumiem, manāms rezultāts tiks sasniegts tikai līdz 2030. gadam, kad daži uzņēmumi jau simtprocentīgi atteiksies no automašīnām ar iekšdedzes dzinējiem.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Copyright © 2020 AvtoBan.lv All Rights Reserved.
Powered by DLE | Kontakti
▲ Наверх