Tuned Manhart MH2 450 iznāk Eiropā
Manhart ir tūninga studija ar pasaules reputāciju, aiz kuras slēpjas daudzi augsta līmeņa projekti un izcili risinājumi dizaina un tehnoloģiju jomā. Neļaujiet sevi apmuļķot ar neoficiālas studijas pieticīgo statusu, taču tieši no Manharta pildspalvas iznāca daudzas izcilas BMW automašīnas, kuras ir pieprasītas un cienītas fanu vidū visā pasaulē.
Šoreiz mēs runājam par Manhart MH2 450, kura pamatā ir BMW M240i. Jau sportiskā otrā "emka" ir ieguvusi vēl jaudīgāku un griezes momentu dzinēju, kā arī atjauninātu dizainu, kas priecē pat nepieredzējuša garāmgājēja aci. Vietējais sešnieks ar turbokompresoru darbojās kā spēka agregāts, kas tika palielināts no 374 ZS. un 500 ņūtonmetriem līdz izciliem 450 ZS. un 650 ņūtonmetri.

Arī izskata ziņā auto ir piedzīvojis vairākas būtiskas izmaiņas. Kā jau rakstījām iepriekš, eksterjers kļuvis sportiskāks, par ko Manhartas puiši nereti priecē fanus. MH2 450 ir elegants spoileris, zīmola diski, svaiga optika un sportisks virsbūves komplekts. Salonā tika nomainīta stūre un sēdekļi, kuriem tagad ir asaras forma.
Jaunuma tirāžai vajadzētu būt aptuveni 600 automašīnām, kas nav nemaz tik maza pat tādai atzītai studijai kā Manhart. Tomēr nevajadzētu uztraukties par modeļa pieprasījumu pircēju vidū, jo lielākā daļa automašīnu jau ir iegādātas iepriekš, izmantojot iepriekšēju pasūtījumu.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Copyright © 2020 AvtoBan.lv All Rights Reserved.
Powered by DLE | Kontakti
▲ Наверх