Elektriskais GMC Hummer EV gatavs darbam
Hammer jau ilgu laiku nav ražojis jaunas automašīnas. Vēl nesen zīmols vispār neizrādīja dzīvības pazīmes un izskatījās pēc bankrotējuša autoražotāja. Tomēr patiesībā uzņēmums izstrādāja, lai slaveno Hummer modeli pārnestu uz elektrisko vilci. Rezultātā pirms diviem gadiem saņēmām jaudīgu elektrisko SUV ar brutālu dizainu. Tagad uz tā bāzes ir pikaps.
Runa ir par Hummer GMC EV modeli, kuram ir ārkārtīgi interesanti tehniskie parametri. Būs pieejami vairāki auto komplekti, kas katrs atšķiras ar savu tehnisko aprīkojumu, kā arī pēc izskata. Pieejams ar diviem un trīs motoriem. Tajā pašā laikā spēkstacijas kopējā jauda var sasniegt 1014 zirgspēkus, kas, jūs piekrītat, nav nemaz tik maz. Turklāt ir pieejami vairāki akumulatori, no kuriem katrs WLTP ar ciklu ļauj nobraukt no 400 līdz 560 km.

Nav jēgas runāt par Hammer krosovera izskatu, jo tā tradicionālais dizains ir palicis nemainīgs gandrīz pēdējās desmitgadēs. To pašu var teikt par pikapu, kas ir absorbējis visas šīs automašīnas labākās īpašības. Kopumā no mūsdienu tendencēm jāatzīmē LED optikas klātbūtne, kā arī vairāki korpusa elementi ar interesantu štancējumu.
Automašīnas jaunajai versijai vajadzētu parādīties ne agrāk kā šī gada oktobrī, savukārt automašīnai būtu jānoliek uz konveijera uzreiz vairākos Amerikas štatos. Runājot par Eiropas tirgu, automašīna tajā varētu parādīties 2023. gadā.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Copyright © 2020 AvtoBan.lv All Rights Reserved.
Powered by DLE | Kontakti
▲ Наверх