Pārskats par krosoveru Haval H9
Haval H9 krosovers tika izlaists savā dzimtajā Ķīnā tikai pagājušajā mēnesī. Turklāt runa ir par jaunu SUV modeli, savukārt pamata versija nonāca ražošanā tālajā 2017. gadā un jau paspējusi iemīlēt veselu autobraucēju masu. Joprojām tāpēc, ka šim krosoveram ir raksturīga paaugstināta apvidus spēja un labs tehniskais aprīkojums.
Haval H9 izskats no pirmā acu uzmetiena šķiet raksturīgs šīs klases automašīnām, tomēr tas ir tikai no pirmā acu uzmetiena. Patiesībā ķīniešiem izdevās modeļa izskatam pievienot daudz savus priekšstatus un unikālas iezīmes, pateicoties kurām krosovers patiešām izskatās ļoti interesants, lai arī nedaudz dīvains.

Tagad par tehnisko daļu. Modelim ir vesela virkne dažādu dzinēju, tostarp labi dīzeļi. Dzinēja vidējā jauda ir 200 ZS, neskatoties uz to, ka šo zirgu baru vada ļoti laba astoņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba, kas griezes momentu pārraida uz visiem četriem automašīnas riteņiem.
Aprīkojuma ziņā arī Haval H9 var iepriecināt. Pirmkārt, krosoveram ir moderna elektronika, tostarp multimediju sistēma ar 12,3 collu ekrānu. Arī šeit ja digitāli sakopta, apsildāmi sēdekļi un pat zonālā klimata kontrole. Sēdekļi un stūre ir elektriski regulējami, un visi logi un spoguļi ir apsildāmi.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Copyright © 2020 AvtoBan.lv All Rights Reserved.
Powered by DLE | Kontakti
▲ Наверх